تبلیغات
.::وبلاگ حرفه و فن سمپاد اهواز::. - نمونه سوال پایه دوم ( نوبت دوم ) مستمر 1390
 انجمن دانش آموزی سمپاد اهواز

مرتبه
تاریخ : شنبه 31 اردیبهشت 1390

 

1) درفلز کاری لحیم کاری وجوشکاری جزء اتصال .............................به حساب می آیند.(5/.) 

2) در نقشه کشی میزان کوچک یا بزرگنمایی را .........................می نامند.(5/.) 

3) مهندس نقشه بردار با استفاده از........................و................ابعاد وزوایای زمین را اندازه گیری می کند.(5/.)

4) برای رسم نقشه با جوهر از کاغذ شفاف روغنی به نام .......................استفاده می کند.(5/.)

 

5) برای گرم کردن محل لحیم کاری از وسیله ای بنام هویه استفاده میشود.(25/.)       ص5       غ5

6) جنس سیم لحیم از50% فلزقلع و 50%  فلز سرب می باشد.(25/.)                    ص5        غ5

7) درساختمان های مسکونی ارتفاع وکف پله به ترتیب چند سانتی متر باید باشد.(5/.)

    الف) 7 و9     5           ب) 16-8 و30 5          ج) 18-16 و30 5               د) هیجکدام 5

8) در نقشه علامت شمال درکجا قرار می گیرد؟(5/.)

  الف) راست وبالای نقشه 5     ب) بالای توضیحات 5   ج) سمت چپ وبالا5    د)  موردالف وب 5

  9) در  جوشکاری برای ذوب کردن الکترود وفلز وعمل جوشکاری از چه دستگاهی استفاده می شود؟(5/.)

  الف) دینام      5         ب)  ترانس     5                ج) قوس الکتریکی   5      د) همه موارد    5

  10) کدامیک ازمواد غذایی زیر به عنوان میان وعده دانش آموز در مدرسه نباید مصرف شود؟(5/.)

    خشکبار    -  تخم مرغ     -  نان وپنیر    -  خرما     -  ساندویچ کالباس  -  میوه    -    چیپس وپفک –

  11) درتهیه وعرضه مواد  غذایی قوانین وآیین نامه هایی وجود دارد دو مورد از آن ها را بیان کنید؟(5/.)

     1)...............................................          2)  ................................................

   12) معمولا مسمومیت های غذایی چه نشانه های دارند؟ دومورد(5/.)

...............................  2) .................................

   13) درساختمان سازی انواع دیوارهایی که استفاده می شوند را نام ببرید؟ (5/.)

   14 ) عرض ، طول وعمق پی ها در ساختمان های به چه عواملی بستگی دارد؟(5/.)

...................................................   2) ...............................................

  15) برای برطرف کردن اکسید فلز هنگام لحیم کاری واینکه اتصال بهتری انجام شود چه می کنند؟(5/.)

  16) درانتقال ونگهداری مواد غذایی سه نکته اساسی وجود دارد . دومورد از آنها را ذکر کنید؟ (1)

..............................................

............................................



ارسال توسط آقای مسعودی پور
آرشیو مطالب
نظر سنجی
نظرتون راجع به وبلاگ چیه؟






صفحات جانبی
پیوند های روزانه
امکانات جانبی
blogskin

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ

دانلود آهنگ